search icon

Интимно

Камелия пак се пусна гола

Певицата се оправда, че й е горещо

Седмица, след като приключи риалити предаването „Гласът на България”, менторката Камелия отново напомни за себе си. Направи го със секси кадър от плажа, нас който написа „Горещо е”. Фолкфурията, която е на 46 години, демонстрира перфектни форми и заслужи комплименти от феновете си.
Изпълнителката от години се грижи за фигурата си със строг хранителен режим, като веднъж седмично не яде, а кара само на вода. Освен това, когато реши да отслабне тя забравя за месото и млечните продукти.


"За мен храненето е особено важно. Повече от четири години съм изключила млечните продукти от менюто си – не ям прясно, кисело мляко, сирене... Събрах много информация за млякото, говорих и с лекари. Не се доверих на един източник, било то вестник, списания, интернет. Задълбочих се и научих, че природата ни е създала така, че до 4 -5 -годишна възраст усвояваме млякото, а след това ензимът лактаза се заключва и започваме да трупаме слуз. Организмът се опитва да се изчисти, ама невинаги успява. Месото пък го изключих от храната си, защото то не е човешка храна. Спрях да ям и заради хормоните и антибиотиците, с които се третират животните. Аз усещах миризмата на химикали и на хапчета. Затова ям само от агнешкото на баба. Случва ми се 4-5 пъти в годината, най-вече по празници. От време на време пазарувам от биомагазините прошуто – от диви прасета, които ядат жълъди", доверява звездата.

Свързани новини