search icon

Звездите

Джена в очакване на срещата с феновете

Певицата даде първото си телевизионно интервю след като стана майка на Атанас III

Джена даде първото си телевизионно интервю след като стана майка на Атанас III.

Звездата на телевизия “Планета” преди броени дни представи новия си видеоклип “Коя”, а от 1 юни стартира и клубните си изяви.

Въпреки че роди само преди два месеца, хитовата изпълнителка вече е в топ форма и е готова за сцената.

“Много трудно е! Този период за жената е много труден, изисква се здрава психика, за да се справиш. За жена с моята кариера пък е още по-трудно”, признава певицата в “Преди обед”.

Джена разказва, че ежедневието ѝ драстично се е променило с раждането на малкия, но успява да организира програмата си така, че да намира време за всичко. Става рано сутринта в 7 часа и започва деня си с тренировка:

“Възползвам се да тренирам, да тичам рано сутрин, докато моите двама мъже спят. Опитвам се малко по малко да вляза във форма. Имам още 3 килограма, с които се боря... Аз качих само 12 килограма, което е съвсем нормално за бременността. Радвам се, че не ме налегна някакъв глад и при мен този период мина много добре. Бременността ми беше лека, стараех се да не хапвам много лакомо и затова така бързо се получи и възстановяването.”



Джена не крие, че наред с тренировката, хранителният режим е много важен, а нейната рецепта за топ форма е - малки порции през няколко часа, много вода и консумация предимно на месо и зеленчуци. Певицата следи много внимателно приема на въглехидрати в дневния си хранителен режим и се опитва да балансира, не пуши, не пие алкохол и газирани напитки, а за чувството да си майка обяснява, че е неописуемо:

“Докато не ти дадат бебето в ръцете, не може да разбереш какво се е случило и каква е промяната. Невероятно чувство е, толкова сме щастливи с Наско! Благодаря на Бог, че ни даде такъв дар и ни направи толкова щастливи! Всеки заслужава да има детенце.”

Джена разкрива, че двамата с Наско предпочитат сами да се грижат за бебето си, за да почувстват радостта от родителството:

“От първия ден ние с моя съпруг решихме сами да се грижим за малкия Наки. С риск дори да ни се разсърдят баби и дядовци, всички са на разположение, всеки иска да ни помогне, решихме, че е хубаво да го опознаем, да останем и от 24 часа, 25 ние сме с него плътно. Относно работа ми, няма да му се отрази, защото от днес вече има своята мила гледачка, която ще помага - разказва певицата и допълва - Бащата и майката си личат още от първия ден. Моят съпруг е прекрасен, татко за пример. Шегувах се, че малък Наки има две майки. Наско прави абсолютно всичко, което правя аз, много ми помага. Намерили сме баланс и малкият е много добро бебе.”

Джена с нетърпение очаква и първата среща със своите почитатели на клубната сцена:



“На 1 юни започвам и графикът ми с участия е сериозен. Очаквам да се срещна с феновете, защото и аз съм се затъжила за тях, и те за мен.”
Категорична е, че не е имала притеснения заради отсъствието си от сцената и е на мнение, че дори такива паузи се отразяват положително на кариерата.

“Не съм се притеснявала от откъсването от сцената, защото всеки има нужда от почивка. Дори с появата на новия ми клип “Коя”, който предизвика такъв бум и днес направи 1 милион гледания за около 4 дни, и държи първо място в YouTube за България, установих, че трябва да се почива. Когато постоянно работим и правим всеки трети месец нова песен, няма как да направиш отново и отново хит. Когато малко се дръпнах настрани, видях какво се случва в бранша, каква музика се предпочита, какво липсва на пазара, и ми беше по-лесно да направя песен”, споделя тя.

Снимки: Виктория Сиракова

Свързани новини