search icon

Любопитно

Гери Малкоданска на почивка в Мароко

Откакто си хвана заможния интериорен дизайнер Алекс Ковачев, чаровницата обикаля света

Живот си живее красивата синоптичката Гергана Малкоданска.

Откакто се загаджи със заможния интериорния дизайнер Алекс Ковачев, чаровницата обикаля света.

Смените ѝ се поемат от двете ѝ колежки Никол Станкулова и Деси Банова, които вече били бесни заради честите отсъствия на Гери, издават запознати.

Преди броени дни червенокосата хубавица се завърна от Мароко, където изкара 10 дни в компанията на новия си любим и на група приятели.

Преди това синоптичката обиколи Австрия, Германия, Франция и стигна чак до Китай, където останала потресена от високата степен на замърсяване на въздуха.

Не отдавна тя посети и Тайланд, като не пропусна да качи снимки в социалната мрежа, пише ПИК.

На фотосите хубавицата обикновено е сама, но според запознати всичките ѝ екзотични екскурзии са организирани и финансирани от Алекс Ковачев, който натрупа състояние, работейки за клиенти из цяла Европа.

Амбициозният дизайнер обслужва не само богати чужденци, но и много платежоспособни българи. Обзавел е домовете на редица родни звезди, сред които водещата Гала и музикантът Влади Ампов - Графа.

Доскоро Малкоданска пазеше интимната си връзка с Ковачев в тайна.

След като се раздели със сина на Ахмед Доган – Демир, красавицата възнамеряваше да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите, ала не издържа дълго. Преди два месеца тя представи новото си гадже на светско събитие.

Свързани новини