search icon

Любопитно

Tommy Hilfiger продължава партньорствотo с Джиджи Хадид

Американският супермодел продължава да бъде световен посланик на дамските колекции на марката

Американският супермодел Джиджи Хадид продължава да бъде световен посланик на дамските колекции на марката, включващи спортни облекла, обувки и аксесоари.

Партньорството с Хадид отразява стратегията на Tommy Hilfiger да разшири дамските си колекции. След успеха на съвместните колекции TommyXGigi за есен 2016 и пролет 2017 супермоделът ще продължи да работи с американския дизайнер и през следващите два сезона, пише ELLE.bg

„Джиджи заема важно място в модната индустрия. Тя наистина олицетворява съвременното момиче на Tommy Hilfiger. Тя излъчва оптимизъм и харизма, а стилът й е модерен и свеж. За мен беше удоволствие да работим заедно върху колекциите TommyXGigi и нямам търпение съвместната ни работа да продължи." - споделя дизайнерът.



Последната колекция TommyXGigi за пролет 2017 беше представена на шоуто TOMMYNOW през месец февруари в Лос Анджелис. Събитието беше вдъхновено от музикалните фестивали по западното крайбрежие. Над 3 000 гости, от които 2 000 фенове на марката и 1 000 журналисти и известни личности, се насладиха на модното изживяване.

През годините Tommy Hilfiger си партнира с вдъхновяващи икони на поп-културата като Дейвид Боуи, Иман, Бийонсе, Наоми Кембъл и Шарлот Генсбур. 

Свързани новини