search icon

Звездите

Мария пак се изложи

Фолк звездата спря тузарския си мерцедес пред хранителен магазин в центъра на столицата пред няколко паркирали вече автомобила

Мария за сетен път паркира нагло, запушвайки няколко коли.

Без да се церемони особено, фолк звездата спря тузарския си мерцедес пред хранителен магазин в центъра на столицата пред няколко паркирали вече автомобила.

Повече от 10 минути изнервен шофьор трябваше да изчака търпеливо, за да може Мария да напазарува голям плик с бисквити, шоколади и други лакомства. Отварачката хвърли в багажника сладкишите и отпраши от "местопрестъплението".

С недотам добрите си шофьорски умения Мария се слави не от днес.

Певицата паркира наскоро скъпарската си кола в столичния квартал "Лозенец" по безумен начин. Когато й направили забележка, чалгаджийката отвърнала, че "на който не му харесва, да ми се обади". При друго неправилно паркиране се наложи все пак да се извини.

В края на 2010 г. шофьорът на певицата Любомир Богданов предизвика скандал, паркирайки возилото на пешеходната зона в Благоевград.



Освен с немалкото скандали с безцеремонното си паркиране Мария изуми и с визията си. Брюнетката навлече широк анцуг, далеч от сексапилната й разголена визия в нощните заведения. Именно заради това, че "Мария иска разголен, а не семеен живот", Християн Гущеров обяви пред България Днес, че двамата се разделят.

Снимки: "Бългасрия днес"

Свързани новини