search icon

Любопитно

Кристиан Костов се срещна с Кличко

Певецът е неразделен с брат си и представителите на Дания и Беларус

Българският представител на „Евровизия” Кристиан Костов стисна ръката на Владимир Кличко на официалното парти за старта на конкурса завчера в Euro Club.

Легендарният боксьор, който от близо три години заема длъжността кмет на Киев, пожела успех на нашето момче и не скри, че е изумен от съотношението между скромно ЕГН и огромен талант, видя човек на „Монитор”.

„Кристиан е боец, времето му е поделено между интервюта и репетиции. Имаше само един ден за тур обиколка на града с българската делегация, оттам нататък използва всяка свободна минута за почивка. Темповете на работа са инфарктни, но той е супербалансиран и спокоен. От два дни до него неотлъчно е и брат му Даниел”, споделят от обкръжението на певеца. Даниел завършва в момента международно право, но е прекрасен пианист и е реалният стимул Крис да посегне към нотите едва 3-годишен. Той помага в записите на Beautiful Mess и го подкрепя преди репетициите. „Брат ми е като гуру, той е моят идол, възхищавам му се”, признава отличникът от X Factor.

Роденият в Москва талант се срещна с Манс Зелмерльов, победителят от „Евровизия” през 2015 г., и даде интервю за шведската национална телевизия вчера. Сред най-близките участници за Крис в конкурса са дуетът Naviband от Беларус и Aня от Дания. Утре Костов ще направи генерална репетиция за втория полуфинал, който БНТ ще излъчи на 11 май от 22 ч наше време.

На сцената той ще бъде подкрепен от трима беквокали – Владо Михайлов от „Сленг”, рапърът Бобо, чиято соул бленда е скритият му коз, и австриеца Сезар. На пресконференцията, която българската делегация даде през уикенда, Костов обяви, че се чувства все по-уверен на престижната сцена на „Евровизия”, но отказа да коментира челните позиции, които букмейкърските залози отреждат за България. Финалът на конкурса ще гледаме на 13 май от 22 ч.

Свързани новини