search icon

Интимно

Мария Силвестър: Имам приятел и съм влюбена

Тв водещата се пренася да живее в нов дом, който ще ремонтира сама

Тв водещата на „Бригада Нов дом” по bTV Мария Силвестър призна за първи път пред списание LOVE style, че има нов мъж до себе си след раздялата с певеца и актьор Силвестър Силвестров, който е баща на сина й Давид.

„Имам си приятел и съм влюбена. Но няма да кажа нищо повече. Решила съм вече да пазя личния си свят в тайна. Със Силвестър вече всичко е наред между нас. Да, тежка ни беше раздялата, но мина време и успяхме да нормализираме общуването в името на това детето да е ОК. При мен водещото е как се чувства Давид и съответно съм подавала ръка в името на това синът ни да е щастлив и психично здрав”, споделя Мария.

Тя не крие, че като всяко дете и нейният син тежко преживял раздялата на родителите си. Тв водещата дори го водела на психолог, за да преодолее по-лесно случилото се.

В момента Давид е приел нещата нормално и прекарва еднакво време и с майка си, и с баща си.

Тв водещата е щастлива, защото отскоро се сдобила с нов дом и до месец би трябвало да се пренесе в него с Давид. Намира се към „Драгалевци”, в затворен комплекс и огромен двор, в който синът й ще играе на воля.

„Предстои ми ремонт. За разлика отпреди, сега разбирам добре точно какво трябва да се направи и откъде да си купя материалите. Мога всичко да правя вкъщи. Стените ги боядисвам на сън, слагам контакти, сменям крушки, правя страхотни неща и с маламашката...Момчетата в предаването ме научиха на доста работи и вече съм спец в ремонтите”, с усмивка казва Мария Силвестър.

Свързани новини