search icon

Любопитно

Николета Лозанова и Цвети Василева в подкрепа на домашни любимци

Утре в столицата стартира поредица от кучешки партита, които ще бъдат селектирани по породи

Утре в столицата стартира поредица от кучешки партита, които ще бъдат селектирани по породи, информират от ПРофайл.

За да може любителите на всяка порода да имат възможността да се срещнат, обсъждат породата и да обменят опит относно грижите за домашните им любимци. Целта на събитията е да се създаде една поддържана социална общност при любителите и собственици на кучета, които винаги ще имат достъп до себеподобни.

"Започваме тази събота с Чихуахуа парти, което ще се състои в бутика на Чикита Фешън Дог от 14ч. На партито ще има кетъринг, балони, стена на славата(за снимки), подаръци за кучетата, промоутъри, томболи с награди, отстъпки при пазаруване, тематична торта с чихуахуа, дори подаръци за стопанките. " спедели в социалните мрежи красивата и крехка домакиня Цвети Василева.

"Поканили сме всички да дойдат с кученцата си и се надявам те да бъдат облечени или подготвени за парти с подходящи аксесоари.
Ясно е, че се опитваме да адаптираме кучетата към нашия начин на живот, особено по-малките породи които много от нас носят навсякъде със себе си. " допълни поканата си още Цвети Василева.

За момента са организирани 3 от партитата със следните дати:

29.04/Събота 14ч.- Чихуахуа

13.05/Събота 14ч.- Померани и шпицове
20.05/Събота 14ч. -Йоркширски териери

Специален гост на едно от партита ще бъде и тв водещата на "Папараци" bTV Николета Лозанова.

Красивата водеща не е тайна, че отглежда в дома си няколко на брой домашни любимци.

Светските репортери забелязаха миналата година Николета на откриването на бутика за кучешка мода, припомнят още от ПРофайл.

Снимки :ПРофайл/Хайлайф Емил Колев 

Свързани новини