search icon

Любопитно

Ромина и Дарко Тасевски подариха приказна ваканция на децата си

Фамилията се забавлява на макс, децата хранят животните или позират пред обектива

От няколко дни Мис България 2010 Ромина Тасевска залива социалните мрежи с фотоси на семейството си, видя HotArena.

По всяка вероятност съпругът ѝ - бившият халф на Левски - Дарко Тасевски, е в почивка и цялото семейство прекарва щастливи мигове заедно.

Миската е изготвила програма за всеки един от дните. Последните кадри, които Ромина публикува са от зоопарка в Банкок, където семейството живее, след като Дарко подписа двугодишен договор с тима „Банкок Глас“.



На снимките се вижда и третият малчуган на Тасевски, който се роди през февруари миналата година в Банкок.

Фамилията се забавлява на макс, децата хранят животните или позират пред обектива.

От кадрите става ясно, че Ромина е върнала веднага формата си след раждането и е повече от щастлива в компанията на децата и любимия си съпруг.



Ромина често влиза в светските рубрики, но за разлика от много родни миски не със скандали, а с новини около децата съпруга си. Тя неведнъж е заявявала, че най-истинското нещо в живота ѝ е семейството.

"С хубав живот бързо се свиква. Тук е прекрасно за децата. Леки дрешки, басейни, много детски центрове за игра. Допада ми екзотиката и вечно усмихнатите хора, но все повече започва да ми липсва хладното време, дори зимата. Харесвам живота си в Банкок, но това, което ми липсва, за да бъде той наистина приказка, са моите родители и близки“, коментира в интервю преди няколко месеца Ромина за живота далеч от родината.

Свързани новини