search icon

Любопитно

Ценни съветници за Телците

Противоречив ден за Скорпионите, изненади за Козирозите

Овен - Добри са идеите за благотворителност. Въпреки, че се стремите да бъдете първи, това не е ден за конкурси и състезания. Основно проявата на агресивно и импулсивно поведение може да попречи на делата ви.

Телец - Късметът е на ваша страна, но не трябва да се прекалява. Вслушайте се в съвета даден ви от мъж - може да се окаже твърде навременен. Настроението ви днес ще зависи от обстоятелствата, в които ще се озовете.

Близнаци - Не очаквайте чудеса. Посветете деня на обичайната си работа. Приемайте чуждото мнение ни повече, ни по-малко и не забравяйте, че всеки си има свой личен опит и своя жизнена позиция също като вас. Четете още: Наръчник за оцеляване по време на ретрограден Меркурий!

Рак - Денят ви носи умерено добри тенденции, но не се отпускайте. Не трябва да показвате своята уязвимост, а да запазите самоконтрола. Днес бихте могли да съчетаете и несъчетаемото. Не е подходящо да правите нововъведения.

Лъв - За делова активност, важни решения, сключване на сделки и договори не е съвсем удачен този ден. Отложете капиталовложенията и спекулативните сделки. Може да понесете материална загуба по своя вина.

Дева - Денят се очертава да бъде умерено спокоен. Не се очакват извънредни ситуации. Довършвайте започнатата работа. Не рискувайте да се занимавате с финансови дела. Трябва да се съсредоточите върху някои формалности.

Везни - Не допускайте да ви замесят в клюки и интриги. Изобщо не си струва да си създавате излишни неприятности. Външният ви вид трябва да бъде на необходимата висота. Отделете внимание и на състоянието на душата.

Скорпион - Сложен и противоречив за вас ще е денят. Интуицията ви може и да ви подведе. Не предприемайте необмислени и необосновани действия. Колкото по-спокойно е вашето поведение, толкова по-добре ще е за вас и за другите.

Стрелец - Денят може да се окаже за повечето от вас труден. Ще трябва да признаете, че много от усилията ви са били напразни. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание.

Козирог - Денят може да ви поднесе своите малки сюрпризи. Някои ваши дела могат да се отложат за неопределено време. Не претоварвайте своя организъм с напрегната работа. Проявете известно милосърдие към себе си.

Водолей - Денят не е отреден за трудови подвизи, но всичко ще върви като по вода. Звездите съветват да действате прагматично. Престанете да нервничите, защото всичко е под контрол.

Риби - Постарайте се по-малко да се вслушвате в съветите на останалите. Възможно е те да са прави, но това не е видно от никъде. Доверете се предимно на своя опит и знания, единственото най-сигурно нещо.
 

Свързани новини