search icon

Любопитно

Ромина Тасевска спретна чудно парти за рд на сина си

На 15 февруари, семейството отбеляза първия рожден ден на Антонио

Ромина Тасевска повече от успешно се преквалифицира от миска в топ майка за пример, научи HotArena.

Красавицата от година-две живее в Тайланд. Там нейният съпруг Дарко играе в местен клуб. Там се роди и третото ѝ дете Антонио. А преди дни, на 15 февруари, семейството отбеляза първия му рожден ден.

Мама и тате, заедно с по-големите им деца Давид и Дария, създадоха незабравим празник за най-малкия член на семейството.

Рoмина за пореден път доказа, че не е жертва на суетата. Tя позира, обградена от децата си, по домашно облекло, но с най-сияещата усмивка! Определено фотосите ѝ са доказателство кои са най-ценностните неща в живота и че със сигурност не са материалните.



Освен семейство Тасевски, на рождения ден на Антонио са присъствали и други майки с деца. Явно миската е успяла да завърже приятелства по време на престоя си в тайландската столица. Тя е изненадала гостите с домашно приготвени вкусотии, а те са затрупали рожденика с подаръци.

Украсата също така е била на ниво. Само тортата е поръчкова, признава си Ромина. Но как да ѝ се сърди човек, като види как Антонио нетърпеливо я е нападнал с ръце. Баткото Давид леко е изревнувал от вниманието към брат си. Той е духнал свещичката на тортата му и е завил, че това е неговият рожден ден.

Освен това е посрещал гостите от вратата и е прибирал подаръците за Антонио. Но и на него няма как да се сърдим. Кака Дария е изненадала братчето си с ръчно изработена картичка със сърчица и балончета. На изпроводяк всички гости също са получили картичка и балон за спомен и в знак на благодарност, че са уважили празника, пише "LoveStyle".

А първият рожден ден на Антонио накара Ромина да направи равносметка на бурното си майчинство. Тя определя най-малкото си дете като "най-дебелото бебче", но и като най-бързо развиващото се. Той се е научил да гука и да ходи по-бързо от кака си и батко си. Освен това е започнал да си се заиграва сам и дори да се преструва, че плаче, за да му обърнеш внимание.

На Тасевска ѝ е трудно да определи все още на кого прилича. Но май-май татковите гени надделяват, защото на прощъпулника си Антонио е хванал футболната топка. Tова е много добра новина за татко Дарко, който си е наумил да го прави футболист.

Свързани новини