search icon

Любопитно

Миро заведе любимата си във Венеция

Загрява с маскен бал за преобразяванията в „Като две капки вода“

Миро загрява за преобразяванията си в „Като две капки“ с маскировка във Венеция.

Попидолът си взе кратка ваканция и отпътува до красивия град, където в събота бе даден старт на прочутия карнавал, който ще продължи до 28 февруари – винаги се провежда 40 дни преди Великден.

Все още пресен младоженец според запознати той ще очарова съпругата си Ели с романтична разходка с лодка по Канале гранде и ще посетят всички интересни спектакли, които се вихрят по традиция по улиците на Венеция.

Това ще бъде нещо като меден месец, за какъвто май досега не им е останало време, защото той имаше участия в чужбина. Двамата се венчаха през август на остров Корфу. Вчера певецът публикува на официалния си профил загадъчна дегизировка, която провокира феновете да му ръкопляскат вирутално.

„Наметало от черен сатен и анонимна венецианска маска. Днес мога да съм всеки. Карнавал, идвам!“, написа изпълнителят на „Август е септември“.Веднага след пътешествието им в Италия пък двамата ще отпътуват заедно с Людмила Филипова за Северния полюс.

„Вече сме готови. Разполагаме с всичко необходимо, за да не замръзнем при тамошните -40 градуса”, каза певецът.

Тези дни той стана ясен като първия участник в шоуто за имитатори по Нова, но в същото време песента с негово участие “Гълъбо” се превърна в хит в мрежата.

Това е първият сингъл от албума "Емпатия" на пловдивчанката Вида Пиронкова и счупи всички рекорди на YouTube за българска и етно музика. Само за 24 часа парчето в изпълнение на Миро се превърна в абсолютен хит и е гледано от над 32 хиляди зрители. В клипа участва и актьорът Димо Алексиев, който не спира да се проявява като печен хирург по Нова в сериала „Откраднат живот“.

„Записах парчето след доста тежко пътуване до Канада, като я бях чул само веднъж оттогава досега. Наистина съм приятно изненадан. Вида е истински рицар на изкуството, един сладък Дон Кихот”, сподели преди време Миро.

Свързани новини