search icon

Любопитно

Днес е време за срещи с приятели

Не се препоръчва да стоите затворени и усамотени

Неделя е ден на Слънцето. Жизнените сили на организма се проявяват по-активно, отколкото през другите дни. Родените в неделя са били считани за щастливци, тъй като първоначално получавали заряд от слънчевата светлина. Деца, появили се на света в деня на Слънцето, имат невидима помощ и закрила, особено по време на болест. Мъката им е краткотрайна, а радостта продължителна. В неделя може да се пристъпи към нови дела, да се започне лечение. Благоприятен ден за всички творчески начала. В неделята не трябва да се занимавате с делнични дела или завършване на започнатото. Психиката се нуждае от разкрепостяване и снемане на всекидневното натоварване. Съществуват и забрани. Не се препоръчва да стоите затворени и усамотени. Избягвайте авантюрите. Ден за среща с приятели, но да не се завързват нови запознанства, особено мимолетни.

Луна в знак Близнаци от 06:45ч. Ще нараснат комуникативните способности. Ако по природа сте стеснителни, то сега е най-удобното време да завържете запознанства, да развиете нови отношения, да създадете връзки. Днес е вашият шанс да станете център на внимание в компания. Най- доброто време също за приятелски срещи. Ако сте в спор с някой роднина, бързайте да се помирите. Сега може да стане без проблем. Не се занимавайте с рутинни дела в никакъв случай. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения. Сега са уязвими белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е още нервната система. 10-ти лунен ден до 12:34ч. до 13:22ч на 06.02. Акцентът днес пада върху важността на семейството. Добре е да се обърне внимание на предците, да разкажете на децата си за тях, да се поинтересувате повече, да разгледате семейни албуми, да се съберете цялото семейство и дори да си направите едно малко тържество.

За някои ще е време за интелектуална пренаситеност и желание за отмора. Благоприятно за изобретателска дейност и рационализации. Благоприятства творческите способности. В сферата на любовта – безпокойства поради някакви причини. Склонност към любовни развлечения, културни мероприятия, получена наслада и удоволствие при съприкосновение с литературата и изкуството. Романтично и чувствено настроение, податливост към физически ласки. Добре е да се обърне внимание и на децата, да им подарите нещо, което ще ги зарадва. Проявете своята любов и към вашите домашни любимци. Поднесете им някое лакомство.

Подстригването е опасно, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подстригване. Всичко това ще доведе до различни неприятности със здравето.
 

Свързани новини