search icon

Звездите

Емоционално пожелание за РД на Андреа от фен

Днес фолк звездата Андреа празнува рождения си ден

Днес фолк звездата Андреа празнува рождения си ден, видя HotArena.

На страницата на певицата в социалните мрежи валят поздравления и честитки от най-запалените й фенове.

Преслава също поздрави колежката си с празника.

В последно време напук на интригите, двете демонстрират близки отношения.

Анелия и Коцето също се включиха в честитките.



Най-впечатляващо е писмото от Петър Ангелов, което той е публикувал на блога си и певицата е отправила благодарността си към него във фейсбук профила си. Ето го и текста без редакторска намеса:



„Каквото и да кажа за тази жена, все ще е малко. От самото начало на кариерата си ме грабна. Има нещо в нея, нещо което ме кара да я харесвам все повече и повече. Има някаква магия в образа на Андреа. Андреа е образ, какъвто искаше народа преди време. Иска и сега. Когато я видях за първи път по телевизията, си казах – това момиче ще стане звезда! И стана. И то не само българска, а и балканска! Една звезда, без фалш и заблуда. Защо го казвам ли? Защото не се поддава на болестта на 21век при изпълнителите, а именно – купуването на гледания в YouTube! Като цяло тя е един новатор във всяка област. Най-добрите клипове са нейните. Качество, продукция, ниво. Ниво, трудно достижимо за останалите колеги и колежки. Освен това е и хамелеон! Влиза във всякакви образи изключително успешно. Определено е певица, която ще остави траен отпечатък не само върху поп-фолка, а и върху българската музика като цяло! Наистина не мога да намеря думи, с които да опиша възхищението си.

Да започнем със представянето й на голямата сцена. Шоу! Шоу да искате! Всякаш тя се конкурираше единствено със себе си. И заради това успяваше и успява до ден днешен! Тя не може да има конкуренция, поне не и в тази област. Винаги се е представяла с балет, участва в хореографията, а подобно на клиповете й, представянията й винаги са имали послания. Дори едно от последните беше признато и излъчено по CNN. Именно заради посланието си. Докато родните медии се чудеха за какво да се зачекнат да я дъвкат, от CNN я преглътнаха, че даже им хареса. Определено тя е един новатор в тази област в българският шоубизнес. Без нея, шоубизнеса би бил все по-малко шоу и все повече бизнес.

Всъщност е новатор във всичко! Тя надушва хитовите композитори и първа иска песни от тях. Такъв е и случаят с хитмейкъра Оцко, който имаше договор с друга музикална компания, конкурент на тази, от която беше част Андреа. Андреа е искала песен от него и е чакала доста дълго – но резултатът е бил само един. Няма как да останеш равнодушен. Става факт парчето “Докрай” по музика и аранжимент на Йорданчо Василковки – Оцко . Текстът е на Росен Димитров. Песента става безапелационен хит и се върти по няколко пъти в нощните клубове, а годината е едва 2011. Разбира се, тя работи с него и до сега. Това, което тя прави с този проект се нарича революция в поп-фолка! Както е написано във финалните надписи на клипа – No Andrea, No Evolution!

Още преди да започне работа с Оцко, Андреа е първата от някогашната й музикална компания, която работи с Кости. Това допринася доста за кариерата й, защото и се отваря врата извън пределите на нашата държава!! Двамата имат наистина много успешни проекти, но този път Андреа пее и на английски. Двамата създават обща група с името Sahara. С течение на обстоятелствата, групата се разпада, но това не пречи на съвместната им работа!Откакто прави парчета за въшният пазар до момента, Андреа получава много награди от много държави. А това са важни отличия! Една голяма и известна румънска група споделя, че много харесва Андреа! Цъкнете тук за да видите видеото . Андреа е пяла в дуети с: Mario Winans, Costi, Shaggy, Edward Maya, Bob Sinclair, Otilia, Cvija, Mc Yankoo, Valton и други.

Съвместната работа с Кости донася много успехи за Андреа. Парчето им “Употребена” към днешна дата има над 34,000,000 гледания в платформата за видео споделяне YouTube. Това я прави най-гледаната българка! Всички и до днес се питат.. Как така клипа е гледан толкова много пъти? Възможно ли е наистина и нас да ни забележат навън? Възможно ли е една песен с по-модерен саунд (за времето, в което е излязла) да е толкова завладяваща? Клипа ли харесват толкова?! Може би е целувката между певицата и нейната приятелка Николета Лозанова? А може би всичко накуп.. Няма да разберем. Но фактите са си факти!

Друго нейно постижение, а ако не се лъжа също държи първото място, за българска певица, на чиято песен са направени най-много кавър версии. Не само на песента, но и на клипа! Много изпълнители на балканите си позволиха да направят тяхна версия на песента. Кои са законни и с купени прави, кои не – факт е че са оценили високо проекта на Андреа! До толкова, че към 2017 година не се знае точно колко версии и на какви езици има песента “Хайде, опа”, която е по музика на Кости. Любопитен факт е, че песента се хареса много повече навън, отколкото в България. Но въпреки това, остава една от най-харесваните и емблематични песени в кариерата на Андреа! Към днешна дата, видеото има над 24,000,000 гледания. 

Мдаа, да си дойдем на думата. Андреа и Азис и парчето им “Пробвай се”! Ами, пробвайте се да го надминете. Ще ви бъде трудно – даже невъзможно. Това е една песен, един хит който е бил в сетовете на всички DJ в страната. Една песен, пята от почти всички изпълнители. Това беше песента, която се въртеше по 5-6 пъти на вечер, през 2012 година и по 3-4 през 2013 година. Едно трудно постижимо нещо. Песента носи голяма сила и заряд и те кара да се отпуснеш и да танцуваш и пееш. Можем само да си представим какво усещане изпитва Андреа когато пълните клубове пеят “Как да живея, без теб Андреа?”.. Това също е емблематична песен за Андреа. Може би един от най-големите й хитове. Песента вече е на съвсем различен композитор – Мартин Биолчев. А текста – дело на Андреа и Азис.

Андреа е една от любимките на жълтите медии и клюкарите, но нали знаете, “говори се за този, за когото има какво да се каже!”. А тя не оставя никого безмълвен. Разбира се, тя е една адски амбициозна личност. И затова има успехи. Много фотографи, гримьори, коафьори, стилисти, водещи, журналисти и близки до нея са се възхищавали на тази амбиция. Разбира се, колежките й също го виждат и се опитват да следват нейните стъпки. Ама наистина. От гримьори и коафьори, през текстописци и композитори, до стилисти, фотографи и режисьори. Много от идеите за видеоклипове са нейни, а видеата се радват на голяма гледаемост и положителни коментари.



Друг любопитен факт е, че на боксьор – Кубрат Пулев. В момента е номер 2 в света, но му пожелаваме скоро да стане номер 1. Както знаем, колежките й се ожениха, развеждаха, приписваха им се любовници безброй. При Андреа обаче не е така. Тя показа, че има истинска любов. А истинската любов е тогава, когато и двамата следвате мечтите си и си помагате и желаете другият да се развива и да достига нови върхове. Нещо, което за съжаление в днешно време е рядкост, а и не всеки би го оценил.. Пожелавам им много дълги години заедно и мечтите им да се превърнат в реалност!

И още нещо. Може да гледате клиповете на Андреа по тези музикални канали Fen TV и Balkanika Music Television. Очаквайте новите й проекти също ефира на двете телевизии.

Дойде моментът за пожеланието.. Какво да ти пожелая? Скъпа Андреа, бъди все такава. Никога не се променяй. Ти си можещ човек и достатъчно амбициозен за покори света. А аз ти пожелавам именно това. Поводът не е просто рожден ден, а юбилей! Пожелавам ти един световен и европейски мегахит, много проекти за българският пазар, само най-хубавите неща да ти се случат. Пожелавам ти много приятни моменти и мигове, много незабравими емоции и още дълги години да сте заедно с Кубрат. Да бъдеш заобиколена от хора, които заслужават вниманието ти, оценяват присъствието ти и не са предатели. Пожелавам ти много здраве и щастие не само за теб, но и за семейството ти. Нека да са винаги до теб и да те подкрепят! Обичам те!", завършва тази емоционална изповед.

Свързани новини