search icon

Звездите

От "Планета" пренебрегнаха Галена

По случай 13 години на музикалната сцена на певицата, телевизията не пусна нито един неин клип

Шефовете на Галена от фирма Пайнер отново показаха пренебрежителното си отношение към певицата, научи HotArena.

Преди ден тя отпразнува 13 години на музикалната сцена. Феновете й научиха за този празник от страницата на певицата в социалната мрежа, където звездата публикува сладка торта и мило послание към нея:

„13 години, в които дори в най-смелите си мечти не съм си представяла, че мога да получа и да изпитам толкова много любов! 13 години, в които дори за секунда не съм спряла да усещам вашата подкрепа! 13 години, в които доказахте, че сте най-верните, най-прекрасните, най-истинските фенове. Благодаря за всяка частичка обич, която оставихте в сърцето ми! За всеки блясък на щастие, с който ме зареждахте при всяка наша среща! Никога не забравяйте, че вие сте моята най-голяма награда и че най-доброто предстои...“

През целия ден по телевизия „Планета“ не се завъртя нито един поздрав за Галена, не пуснаха и нито един неин клип, алармираха възмутени почитатели на певицата.

„Сякаш Галена не е певица в тази фирма, все едно не съществува“, гневяха се феновете. Само няколко дни по-рано Преслава също е отбелязала своите 13 години кариера, а същата телевизия не спря през целия ден да го напомня на зрителите.

Говори се, че след скандала около миналогодишните награди на "Планета" Митко Пайнера не искал и да чува за Галена, която бойкотира церемонията. Той не можел да преглътне и факта, че Галена е финансово независима и винаги е казвала, че пее за удоволствие, а не за пари. Припомняме, че мъжът до Галена – Галин, от когото тя чака второто си дете е един от най-сериозните бизнесмени в североизточна България.

Свързани новини