search icon

Любопитно

Webit.FESTIVAL ЕВРОПА 2017

Събитието, за което билетите свършват месеци преди датата му на провеждане

Събитието, за което билетите свършват месеци преди датата му на провеждане

Задавате ли си въпроса как да бъдете успешни в бъдещето; как ще изглежда работното Ви място; как да направите иновациите част от работния процес; как се изглеждат градовете на бъдещето и как стават все по-умни; как да направите по-добър маркетинг и да привличате повече клиенти и посетители; как ще се променят транспорта, финансовите услуги, технологиите и здравеопазването?

На тези и много други въпроси за осма поредна година дават отговор световните и регионални експерти, лектори и посетители на събитието за технологии, дигитален маркетинг и иновации Webit.Festival Европа, което отново ще се проведе от 25 до 27 април, 2017 в София. България е една от петте дестинации в света (наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи), на които ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии, които променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество.

Президента на България и Кмета на София са патрони на събитието и председатели на две от 10 събития, а именно конференцията Лидерство в Дигиталната Икономика и конференцията Умни Градове.

Билетите за Webit.festival традиционно се изчерпват няколко месеца преди събитието, а и цените им се увеличават с наближаването на датата. Препоръчваме Ви да закупите билетите си максимално скоро. Остават само 3000 билета, всеки ден се продават над 50 и интересът расте.

Миналата година по това време имаше продадени по-малко от 500, а днес първите 2000 души вече са купили своя билет и Вие може да видите кои са те като посетите сайта: www.webit.bg от където може да купите и своя билет.

“Webit е не само събитие, а и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която през 2016 достигна числото от над 100 000 човека от цял свят и които променят света днес” казва Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation, инвеститор, сериен предприемач и филантроп.

Присъствието Ви в София на Webit.Festival Europe 2017 на 25-26 април ще Ви докосне до изключително влиятелни представители на бизнеса, технологиите, науките и политиката.

Сред вече потвърдените говорители за събитието в София са имена като „летящия човек“ Дейвид Меймън - първият джетпак пилот в света, Гарет Уилямс, основател на продадената за 1.7 милиарда паунда Skyscanner, Фара Уорнър, глобален редакционен директор на Wall Street Journal Custom Studios, Джейсън Джерчинович, глобален директор и президент на Havas Worldwide, Крис Кларк, главен креативен директор на DigitasLBi, Брус Роджърс, главен информационен директор на Форбс, Джонас Джакоби, вицепрезидент облачни и мобилни стратегии IBM, Кристиан Ситу, главен директор на глобалния дигитален маркетинг DHL и още топ личности от света на бизнеса, които променят всяка индустрия от фирми като Google, Facebook, банки, автомобилни компании, компании за бързооботорни стоки, министри от Европа, кметове на Европейски общини и много други.

Webit има няколко сцени. Една от тях е сцената Маркетинг и Иновации, където ще се запознаете с все по-голямата употреба на виртуална и добавена реалност от маркетинг агенции, изкуствения интелект и навлизането му в комуникацията между клиента и компанията, стратегии за социални медии, видео, мобилна, нейтив и програматик реклама, метрики и данни, видео и мобилен видео маркетинг и др. Отлично място, ако вие сте компания и търсите начин да създадете аудитория, да я разширите и да изградите здрава връзка с нея. Отлично и ако стоите от другата страна на барикадата, търсейки потенциални клиенти за вашия софтуер и бизнес решения.

Маркетинг и Иновации сцената е идеална и за нетуъркинг, където да намерите перфектния партньор за ново начинание, възможности за разширяване на бизнеса и намиране на нови клиенти.

Ако технологиите, ентърпрайз софтуера, транспорта, здравеопазването или образованието са темите, които Ву вълнуват – вие ще прекарате 2 изключителни дни на Технологичните конференции в рамките на Webit.festival с насоченост към Дигитална и технологична трансформация – нещо, към което се стреми всяка компания, която иска да оцелее и просперира във времената на

Четвъртата индустриална революция. Това е мястото, където среща си дават топ лектори от най-големите технологични компании в света, иноватори и от другата страна, бизнеси, които преминават през дигиталната трансформация. Компании, предлагащи b2b софтуер и потенциални клиенти (бизнес или правителствени) с идеята за оптимизиране на работния им процес и канали за намиране на нова аудитория и потребители.

И тази година ни очакват над 10 паралелни конференции като Интернет от Всичко (IoE), Мобилност, Финансови технологии, Здравни технологии, Дигитална политика, Умни градове, Изкуствен интелект, Виртуална реалност и други.

Не на последно място в рамките на фестивала е и състезанието за предприемачи и стартиращи фирми - Founders Games, в което две хиляди стартъпи кандидатстват за шанса да представят проекта си на живо пред инвеститори по време на Webit. Тази година наградата може да достигне до 500 000 евро или 1 000 000 лева инвестиция.

През 2016 в София Webit.Festival привлече посетители от 82 държави. 253 говорители, 186 акредитирани журналисти от целия свят. Медийните партньори на Webit.Festival 2016 бяха 117, докато в медиите и социалните мрежи събитието предизвика над 30000 туийта, над 1000 статии и хиляди публикувани видеа, снимки и коментари. Над 100 компании бяха изложители на събитието. Сред изложителите на Webit събитията са били Google, Yandex, IBM, Microsoft, Intel, SАP, Qualcomm, Paypal, Visa, Mastercard, AOL и т.н.

За повече информация и покупка на билети:

Свързани новини