search icon

Любопитно

Днес е ден на откровение

Луната придава на човек идеалистична нагласа

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа. Денят е благоприятен за сключване на брак и зачеване на деца. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

27-ми лунен ден – Ден на откровение. Усилва се стремежа към тайното, невидимото и окултното познание. Препоръчва се медитация. Днес са опасни разсеяността, заблужденията и блуждаещото съзнание. Не трябва да се използва огледало в този ден, не се консумират цитрусови плодове, не се прелива кръв. Особено уязвима е лимфната система. От приемане на лекарства, ако е възможно се ограничавайте, тъй като употребата на химически вещества може да предизвика непредвидена реакция и да има различни усложнения. Болестите започнали сега не са опасни. Препоръчително е на обед да ядете само лека супа. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте. От гледна точка на бизнеса денят е благоприятен само за благотворителност. Всички останали парични операции са обречени на неуспех. Затова посветете този ден само на спонсорство. Смята се, че средствата дадени за благотворителност, създават блага карма и после носят богатства както духовни, така и материални.

По-малко се гледайте в огледалото, ако може изобщо минете без него. Може да се създаде у вас чувство за непълноценност. Не е добре време за решаване на битови проблеми. Подходящо за грижа за цветята.

Диета – да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.
 

Свързани новини