search icon

Любопитно

Поли Генова и Графа - "Слухове"

Двамата топ изпълнители имат идея да направят дуетна песен от години

Двамата топ изпълнители имат идея да направят дуетна песен от години, но едва сега „Слухове” става реалност.

Голям принос за това имат компаниите Монте Мюзик и Бон-Бон Мюзик, които дадоха ход на проекта през лятото. Графа композира, аранжира и пише текста на песента, но поради неспиращите ангажименти и на двамата, записът се осъществява чак след няколко месеца.

Парчето е в динамичен и модерен аранжимент, като преминава през меланхолични нотки, запомнящ се припев и разчупен дроп-бас бийт. Стиловете на Поли и Графа се взаимодопълват в перфектна хармония, а текстът разказва за съмненията и подозрителността, през които минава всеки влюбен.



Режисьор на видеото е Васил Стефанов, който е заложил на природни картини и визуални манипулации, резониращи прекрасно с настроението на песента. Снимките протичат два дни в североизточна България около Камен бряг, зад обектива е оператора Георги Марков, стайлингът на Поли и Графа е по идея на Сергей Йорданов.

През първия снимачен ден има ураганен вятър с код жълто, което спомага за още по-въздействащите картини. Феновете на изпълнителите вече оживено обсъждат проекта в интернет, като сред коментарите четем: „Песента е изпипана до последния детайл. Текст, музика, аранжимент, микс, мастер, видео, стайлинг, всичко е на едно много високо ниво.”; „…невероятно добър проект! С много замисъл. Реалността е същата като това. Изкуствено създадена игра…”; „Поли&Графа - забележителен дует, песен - уникална!”.

Свързани новини