search icon

Звездите

Фики представя Is This Love на 30 ноември

Is This Love е международен проект на английски език

Само след два дни, на 30 ноември, ще се състои промоцията на дебютния албум на Фики Стораро.

Звездата на “Пайнер” обещава много изненади за присъстващите, като първата от тях е заглавната песен.

Очакванията бяха, че дискът ще е кръстен “Бум” – на едно от емблематичните за кариерата му парчета, а и защото самата му поява на голямата сцена предизвика бум. Певецът на 2014-та и 2015-та година обаче е решил той да се казва Is This Love. Това е името на последния записан сингъл.

Is This Love е международен проект на английски език. Музиката е на известния турски композитор Исмаил Тунджбилек, който е дал позволението си единствено на Фики да направи нов вариант на неговата песен. Текстът е на Рой Хил. Младият Стораро пътува до Истанбул за записа, а финализирането му става буквално броени часове преди албумът да влезе за производство.

Is This Love вече има и свой видеоклип. Фики буквално се влюбва в парчето и се организира да го снима веднага след прибирането си от Турция. С режисьора Люси Иларионов избират изчистена концепция. Използват красивите цветове на гората през есента, където изпълнителят влиза в ролята на разказвач на една история за истинската любов.

Ексклузивната премиера на лентата ще бъде в сряда (30 ноември) от 21 часа едновременно по телевизия Планета, на промоцията в Megami Club – Hotel Marinela и в You Tube.

“Винаги съм споделял, че се надявам един ден да имам световна сцена. Знам, че това не е лесно и не става изведнъж. Но аз работя много и искам да достигам нови и нови хоризонти. Дебютният ми албум е поредната голяма сбъдната мечта”, признава Фики.

Свързани новини