search icon

Любопитно

Силвия Кацарова с бутиков концерт „Живот като на кино“

Ще прозвучат нови песенни творби като поредното вдъхновение „Живот като на кино”

„Големият кораб” на българската поп музика, блестящата Силвия Кацарова изпраща на публиката горещо предколедно послание – покана за бутиковия си концерт „Живот, като на кино”.

На 10 декември от 19.00ч. уютната и изискана зала на Сити Марк Арт Център - старото кино „Левски”, ще се изпълни с характерния глас на неостаряващата звезда, чиито хитове пее публика от всички възрасти.

Това е своеобразна песенна разходка с парчета от създаването на групата LZ през цялостното й развитие. Ще прозвучат нови песенни творби като поредното вдъхновение „Живот като на кино” – текст Ангел Симеонов, музика Теди Кацарова, аранжимент Русалин Новаков.

Публиката и приятелите са свикнали да очакват от Силвия изненади преди Коледа, но този път тя бе решила да наруши традицията, заради възстановяване в здравословен план.

Емоционалният взрив след появата на новата песен обаче й дава силата и увереността да вземе друго решение - тази музика да звучи на сцена преди най-големия християнски празник.

За Силвия сцената е олтар, тя е свещена. Пее само и единствено на сцена - там, където има кристален звук и перфектно осветление, където артистът може да бъде в пълния си блясък.

Свързани новини