search icon

Звездите

Софи Маринова търси 100 бона, за да предпази Гринго

Парите трябва да се намерят до края на годината за да спасят Гринго от лапите на брутални албанци

Софи Маринова търси спешно 100 000 лева назаем, за да оправи поредния голям борч на гаджето си Тодор Давидов - Гринго, научи "Уикенд" от загрижени колежки на фолк примата.

През последните две седмици ромската перла е обиколила почти всички заможни свои приятели, за да им иска крупната сума назаем, като е предлагала да възстанови парите след година заплащайки 12 % лихва.

100-те бона трябва да се намерят до края на годината за да спасят Гринго от лапите на брутални албанци, контролиращи проституцията в няколко немски и холандски града. Мусколестият любовник на Софи работел като сутеньор за шиптърите, като отговарял за няколко проститутки и охраната им.

Макар в бардака, към който работел да били изрично забранени интимните връзки между проститутка и сводник, Гринго въртял нелегална любов с цели 2 проститутки. Когато бил заловен, мачото на часа бил понижен - пратили го да охранява четирима травестити.



Тодор Давидов решил да си отмъсти и причакал проститутката пред дома й в Берлин и след като силово нахлул с нея в дома й, й нанесъл юмручен побой и й прибрал сумата от 7000 евро, която открил в апартамента. Заради това провинение на Гринго била наложена глоба от 50 000 евро от албански мафиоти.

Свързани новини