search icon

Любопитно

Виктория Георгиева - гласът, който пленява

Графа да създаде за нея красивата балада “Незавършен роман”

Вълшебният глас на Виктория Георгиева вдъхнови Графа да създаде красивата балада “Незавършен роман”.

Песента идва няколко месеца след като младата певица подписа договор с лейбъла Монте Мюзик и участва в успешния летен проект “Нищо случайно” с Ники Бакалов и VenZy.

Виктория става популярна, когато е само на 17 години и е сред финалистите в един от успешните музикални ТВ формати. Феновете сe влюбват в изключителния ѝ глас и силното ѝ сценично присъствие. Очакванията към нея са да продължава да се развива и създава красива музика, в която да се наслаждаваме на въздействащия й тембър.

Първият си самостоятелен сингъл “Незавършен роман” Виктория Георгиева записва на един дъх, като го изгражда съвършено вокално и емоционално, а във видеоклипа, който се радва на завиден интерес и одобрение в онлайн пространството, пленяващото ѝ присъствие докосва сърцето.



Композитор и автор на текста е Графа, който споделя, че за него е вдъхновение и удоволствие да прави музика за толкова талантлив и харизматичен нов артист. Пианистът Милен Кукошаров свири на роял музикалния акомпанимент, който допълва въздействието на красивия глас на Вики. Финалната версия на песента е готова четири месеца след първото демо, а видеото става факт само за седмица. Режисьорът Васил Стефанов залага основно на присъствието на Виктория и не греши. Картините и музиката се сливат в едно, за да се получи “Незавършен роман”.

Новото видео на Виктория Георгиева вече е в официалните канали на Монте Мюзик в интернет, а песента набира скорост в ефира на българските радиа и телевизии.

Свързани новини