search icon

Интимно

Ася Капчикова хлътна по Динко

Новата звездна двойка бе забелязана на любовен шопинг

Палавата плеймейтка Ася Капчикова си пада по ловеца на мигранти Динко Вълев.

Новата звездна двойка бе забелязана на любовен шопинг в мола малко преди ямболията да се появи на малкия екран в риалити предаването "Фермата".

С появата си в компанията на заможния си нов обожател бившата на Криско сложи край на слуховете, че е гадже на българския Кен Илиян Илиев. Преди дни двамата бяха заснети с фотоапарат да интимничат и манекенът побърза да се похвали в социалните мрежи, за да натрупа известност. Ася обаче е категорична, че не са заедно.

Вниманието на секси миньончето е привлечено именно от Динко Вълев, който не пести средства, за да оплете хубавицата. След гастрола из марковите магазини и пищен обяд Ася е все по-увлечена по култовия Динко.



Екзотичната блондинка и ловецът на мигранти се сближили покрай формата, където едрият ямболия влезе, за да се наслади на селския живот. Той даде и заявка, че е време да си потърси сгодна женица. За да впечатли дамите в къщата, той се появи екстремно - яхнал АТВ и облечен с ултра скъпия си кожух от канадски вълк, за който прахосал 5000 евро. Внушителното палто смая Ася и тя дори се снима с него.

Свързани новини