search icon

Любопитно

Емануела заложница на VIP Brother

Певицата няма да може да отпразнува навън Рождения си ден

Продуцентите на рейтинговото предаване са отказали на певицата да напусне къщата по какъвто и да било повод, дори и за да отпразнува 35-ия си рожден ден на 8 ноември.

Емануела е получила забрана да излезе за лайфстайл наградите Paradise Lifestyle Awards, които са на същата дата и за които е почти сигурно, че ще прибере някое отличие.

Като цяло Емануела е една от най-привилегированите участници в предаването, тъй като доста често излиза от къщата, за да ходи на участия в нощни заведения. През последните дни обаче изпълнителката се превърна в една от най-интересните обитателки на къщата и всички свръхлюбопитни събития са около нея. Това е и причината продуцентите да искат да прекарва затворена максимално много време.

До големия финал на риалити шоуто изкусителната певица ще напусне предаването още два пъти - онзи ден имаше участие в дискотека в Благоевград, а в събота ще пее в нощно заведение в Пловдив.



Емануела обаче срещнала мощен отпор, когато пожелала да излезе на 8 ноември по две причини - парти за рождения си ден и гостуване на лайфстайл наградите, където е било специално поканена от организаторите.

Продуцентите били категорични, че това няма как да се случи, тъй като излизанията на фолкпевицата от къщата ще станат прекалено много и не е равноправно спрямо останалите участници. В действителност изпълнителката е с основна заслуга от последните дни предаването да има изключително висок рейтинг.
 

Свързани новини