search icon

Любопитно

Миро от „Биг Брадър” посрещна бебето в нов дом

Приятелката му го дари със син Давид на 23 септември

Победителят от втория сезон на „Биг Брадър” Миро не успя да присъства на раждането на първия си наследник, пише списание LOVE style.

Приятелката му – моделката Екатерина Дюлгерова го дари със син Давид на 23 септември. „Първоначалната идея беше да съм в родилната зала, но Катя ми се обади, след като всичко беше минало, и ми съобщи, че вече съм баща. Синът ни се роди без секцио и Катя е една истинска мъжка майка”, разказва пред LOVE style Миро.

Решението бебето да бъде кръстено Давид взел големият син на Екатерина – Денис. Майката била направила списък с няколко имена. Накрая обаче останали две и Денис избрал братчето му да се казва Давид.

Щастливите родители купили всичко необходимо, още преди наследникът им да се появи на бял свят и посрещнаха бебока в чисто нов апартамент. Е, не минало и без малък инцидент. Таткото скъсал връзки на рамото и се наложило временно да е с шина на ръката. Но това не му попречило да почерпи близки и приятели в своето заведение и да направи парти с биберони.
Миро и Катя засега не мислят да се оженят. „Нека синът ни да поотрасне и тогава ще мислим за сватба. Подписът никога не е бил важен за нас”, обяснява риалити героят.