search icon

Любопитно

Андреа очарова Майк Тайсън

Живата легенда на професионалния бокс беше специален гост на на Академията на братя Пулеви

Живата легенда на професионалния бокс Майк Тайсън, който пристигна за участие в родното издание на „ВИП Брадър“ беше специален гост на на Академията на братя Пулеви в София.

Въпреки натоварената програма американецът намери време да посети залата на Кобрата в София и да раздаде автографи на феновете си.

Железния Майк бе впечатлен от красотата на половинката на Кубрат Пулев, фолк дивата Андреа и с радост се щракна за спомен с нея. Домакините Кубрат и Тервел изненадаха госта си с два бели гълъба и реплика на амфора ритон от Панагюрското златно съкровище.



„Българи, тук съм“, бяха първите думи на Тайсън в боксовата академия. „Съжалявам, но доста ми се спи. Още не съм свикнал с часовата разлика. Благодаря за поканата на Пулеви. Гледал съм мачове на Кубрат, наистина го харесвам. Боксът в момента е доста по-различен от моето време. Промени се заедно с живота ни. Едно време да си беден означаваше да имаш само дрехи на гърба си. А сега като бедни се определят хора с телевизор, кола и покрив над главата. Имам жена и деца, семейството е всичко за мен “, сподели Железния Майк.



Тайсън истински се зарадва на подаръка от Кубрат и Тервел и дори се поинтересува на колко години е Панагюрското съкровище, пише "Телеграф".



„Това не е подарък само от нас, а от целия български народ. По този начин изразяваме своето възхищение към един велик човек“, сподели Кубрат Пулев.

„Тайсън е бил истинско вдъхновение за мен и брат ми. Като малки сме гледали телевизия и сме чели вестници за неговите победи. Той е една от причинните да се влеем в бокса“, каза още Кобрата.



"Майк показа, че наистина е голям не само като боксьор, но и като човек. Когато му показахме гълъбите им се радваше като малко дете. Сега ще му е трудно да ги прибере с САЩ, тъй като има закони за пренасяне на животни. Той обаче държи да си ги вземе“, добави Тервел.



Преди да се раздели с братя Пулеви Динозавъра сложи подписа си на всички ръкавици в боксовата академия на двамата братя.

Свързани новини