search icon

Top stories

Венета Райкова се пенсионира от шоубизнеса!

Това заяви сензационно тя пред Нова телевизия

Повече няма да правя светско предаване. За всички, които се страхуват, че ще се върна на екран с темите от шоубизнеса – нека са спокойни, няма да стане.

Това заяви сензационно пред Нова телевизия Венета Райкова.

Ексцентричната водеща обаче допълни, че не се е отказала от телевизионния бизнес и ако получи покана и добро предложение, пак е готова да застане пред камера. Условието обаче е едно – да бъде лице на продукция със социална тематика.

Блондинката разказа още, че в момента е отдадена на писането на своята трета книга. След успеха на първите две, тв звездата се кани да зарадва своите фенове с ново четиво около Коледа.

По време на интервюто, което даде за предаването „Комбина”, Венета не пропусна да вкара в действие хапливия си език и провокира водещата Галя Щърбева за отношенията с екранната й партньорка Лора Крумова.

Чувам, че двете май вече не сте толкова близки приятелки, затова ли водите отделно, запита в типичния си провокативен стил Райкова. Кой знае какво говори Лора за теб – че си вещица или кучка, изтърси Венета, хвърляйки колежката си в потрес. Не е вярно, между нас с Лора всичко е наред, смотолеви през зъби Щърбева.

Райкова сподели и вълненията около сина си Патрик, който тази година е в първи клас. Оказа се, че още в първите си дни като ученик, детето станало жертва на агресия в класа. Патрик помогнал на момиченце, което паднало от столчето си, а в това време друго момче отишло да го бие, разказа Венета. Научила съм го да се отбранява, когато е провокиран от друго дете и е в опасност, сподели по майчински журналистката.

Свързани новини