search icon

Звездите

Борис Дали: Сега повече се изпипват песните

“Преди години, когато започнах да пея, отивам, харесвам си нещо, правим го веднага, пуска се, след това втора, трета песен"

Борис Дали избра края на август, за да промотира своя нов музикален проект, озаглавен “Ламята”.

С него изпълнителят продължава лятното настроение, което владее меломаните в клубовете, но отправя и своята заявка за предстоящия сезон.

Поканил своята колежка Цветелина Янева да участва в песента и й е благодарен.

"Страшно съм й благодарен, че изпя толкова добре своята партия. Тя много помогна песента да бъде още по-добра. За дуетите съм казвал, че е важно гласовете на двамата изпълнители да паснат и да се намери подходящата песен. По-сложни са нещата, когато има двама изпълнители, но когато се получи дуета, резултатът е наистина впечатляващ" - разказва той.

Горещата новина, която поднесе в аванс изпълнителят е, че записва нова песен, но не бърза, защото иска да изпипа нещата. Той разкри, че е нещо динамично, за дискотеките, с настроение, за да се забавляват хората.

“Преди години, когато започнах да пея, отивам, харесвам си нещо, правим го веднага, пуска се, след това втора, трета песен. Сега повече се изпипват нещата. Важното е да се направи хубава песен!” - сподели Борис Дали в предаването “Звездно”.

Свързани новини