search icon

Любопитно

Наследник на Райна Княгиня влезе във ”Фермата”

Шестима са популярни българи

19 участници влязоха във втория сезон на риалити предаването "Фермата", сред тях са наследник на Райна Княгиня и потомък на бунтовнически род.

Шестима са популярни българи - спортният журналист Крум Савов, писателят Калин Терзийски и актрисата Елен Колева, които доскоро имаха връзка, манекенката Гергана Дончева, плеймейтката Ася Капчикова, рапърът Радомир Юнаков-Dee.

Наследникът на Райна Княгиня Михо Футеков (24) от Панагюрище и потомъкът на бунтовнически род Стоян Спасов (38) от с. Бъта имат личен конфликт и между тях ще бъде и първият дуел в предаването.

Другите участници са финансовият контрольор в Община Тетевен Галина Генова (48), моделът Десислава Тричкова (29) от София, оперативният директор Ева Димитрова (48) от Перник, 26-годишният строителен инженер Красимир Колев от Априлци, мениджърът в IT компания Николай Давидов (32) от София, хлебарят от Лом Серафим Стоянов (41), 25-годишната танцьорка от Сандански Юлиана Попдимитрова, Силвия Сергеева (29) от София - сноуборд-инструкторка и студентка в НСА.

Трима пристигнаха от чужбина - фитнес-инструкторката в Палма де Майорка Мария Гечева (41), Надежда Георгиева (27) от Сиатъл и треньорът по волейбол Тодор Маринов (39), който живее от 7 г. в Лохия, Финландия.

Стопаните на "Фермата", която се намира в с. Боснек, Софийско, са Бети и Николай Василеви, фермери от 20 г., гледат 800 животни. Във "Фермата" участниците ще се грижат за 100 - кози, овце, крави, зайци, пъдпъдъци, кокошки, патки, гъски, ще отглеждат и уникална порода свине мангалица.

Във втория сезон на предаването с награда от 100 000 лв. участниците са разделени на касти - богати фермери, бедни фермери и ратаи. Всяка седмица двете групи - бедни и богати, ще се изправят една срещу друга в различни игри (класови битки), победителите ще си гарантират седмица живот в по-богатата и луксозна къща. В първата битка Елен спечели правото популярните участници да живеят една седмица при по-удобни условия, след като се справи по-добре от Юлиана с доенето на мляко.

Преди това първото нещо, което направиха популярните личности при влизането си в риалитито, беше да заковат дъски на тоалетната в двора.

Всяка седмица "Фермата" ще бъде под командването на различен "Фермер на седмицата". Той ще живее в собствена къща, ще разпределя работата и ще отговаря за изпълнението на задачите. Фермерът на седмицата държи ключа за склада и има право да затваря в зандана някой, който прецени, че не работи или влияе зле на работата, взима решение как да бъдат похарчени спечелените грошове. Той ще определя своите ратаи – мъж и жена.

Всяка седмица шоуто ще напуска по един участник, който ще се определя в дуел между един от ратаите и избран от него опонент от същия пол. Двамата дуелисти ще се изправят в пет преки двубоя.

Свързани новини