search icon

Звездите

Дарина Павлова хапе със зъби за 100 бона

Веселата вдовица изцяло подмени усмивката си

Дарина Павлова изцяло подмени усмивката си, пише "Всеки ден". Мадам Мулти има ново чене и вече ще хапе враговете си със зъбки за 50 хиляди евро, т.е. някакви си 100 000 лева.

Веселата вдовица побърза да се похвали с лъскавите си придобивки, като пусна снимки в социалните мрежи, на които демонстрира широката си бяла усмивка.

Преди години вдовицата на Илия Павлов не се гордееше с ченето си, затова избягваше да се усмихва широко като зелка, макар че бе една от първите жени в България, които си оправиха хирургически всички зъби. Мадам Мулти се появи за рождения ден на съпруга си Илия Павлов през 2000 година с чене, което струваше повече от 30 хиляди долара. По това време такава бе цената на тристаен апартамент в София. 16 години по-късно се наложи да подмени фасетите с нови, по-модерни и по-бели. Речено-сторено - богатата вдовица пръсна с лекота 100 бона. Интервенцията се провела в елитна стоматологична клиника в Италия, където Дарина прекарва по-голяма част от времето си. Любимката на Силвио Берлускони е направо наузнаваема с новите си устни придобивки и буквално грее на последните си фотоси.

Свързани новини