search icon

Любопитно

Диляна Динева и Стоян Генов - Стоки станаха родители на Дария

Тази сутрин Диляна Динева даде живот на своята малка принцеса Дария

Тази сутрин Диляна Динева даде живот на своята малка принцеса Дария.

Първородната дъщеря на певицата и нейния любим, Стоян Генов - Стоки, ръководителя на “Стоки Бенд”, проплака в частна клиника в Пловдив. Тя се роди с перфектни мерки - тежи 2.870 кг. и е висока 50 см. Подвластен на буря от положителни емоции, гордият татко написа в социалната мрежа:

“Днес моята най-голяма любов ме дари с най-истинското щастие на света. Щастлив съм повече от всякога!”

Радостта на цялото семейство е голяма, силно развълнувана е и лелята, певицата Миглена Динева, която сподели своите емоции с приятели и почитатели:

“Днес е най-вълнуващия и специален ден за мен! Станах ЛЕЛЯ на най-пекрасното бебче! Скъпи Диди и Стоки, честита първа рожба! Днес Бог ви изпрати най-голямата благословия, за която всеки се моли - вашата рожба! Толкова съм щастлива като леля, че чак ми се плаче от радост! В семейството ни дойде още една чиста и невинна душичка, която ще внесе радост, оптимизъм и сплотеност. Да си родител е вълнуващо и отговорно събитие и аз съм сигурна, че вие двамата ще бъдете най-всеотдайните и любящи мама и татко! Радвайте се на прекрасното си бебче, което е рожба на красивата ви любов! Нека внесе още повече топлина и обич в дома ви, нека ви кара да се чувствате горди и пълноценни хора и изпълни живота ви с огромно щастие и безброй усмивки! Прегръщам ви с цялата си любов!”

Свързани новини