search icon

Любопитно

Ненчо Илчев във „Фермата”

В градината на реална ферма, реставрирана за нуждите на продукцията, ще се поти и моделът Диляна Попова.

След далаверите с дарения за църквата и забежките си към иманярството Ненчо Илчев ще свали расото на отец Григорий, за да се отдаде на живот без мобилни комуникации и материални блага във „Фермата”.

Освен илюзиониста за участие в шоуто на bTV се ухажва и друг актьор от „Столичани в повече” - Васил Драганов, когото зрителите познават като добродушния инфантил Радко Чеканов. За разлика от първия сезон в този земеделските сюжети ще отстъпят пред творческата част и вместо да правят сирене и ракия, героите ще се усвояват традиционни български занаяти като правене на свещи, дърворезба и звънчарство, научи „Монитор”.

В градината на реална ферма, реставрирана за нуждите на продукцията, ще се поти и моделът Диляна Попова. Хубавицата от Гулянци вече има челен опит с оцеляването без течаща вода и електричество в „Африка: Звездите сигурно са полудели”. Припомняме, че тогава Диляна отлетя към Черния континент с малка кукла, която оприличаваше на бушмен. Тя загърби тотално суетата си и вместо гримове нареди в палатката си книги и електрически свещи за четене. Докато дизайнерката разваля маникюра си потапяйки се във фермерския лайфстайл, грижите за сина й Борил ще поемат татко му Асен Блатечки и майката на Диляна.

Сред спряганите за участие в проекта бяха Софи Маринова и гаджето й Тодор Давидов-Гринго. Източници на „Монитор” довериха, че на двойката е предложен хонорар от 30 000 лв., за да пренесат сапунения сериал на любовта си и в праймтайма на bTV. Ромската перла обаче се отказала от експеримента притеснена, че ще бъде разделена за дълго от сина си Лоренцо.

„Не е вярно, че ще участваме в това предаване, макар че на Гринго му се искаше. Аз искам нещо по-лъскаво, не съм по животните”, издаде наскоро пред „Монитор” Софи.

Свързани новини