search icon

Интимно

Ирен Онтева хвърли око на Майкъл Дъглас

Ирен Онтева се е прицелила в нов милионер и този път ще има много силна конкуренция за леглото му

Ирен Онтева се е прицелила в нов милионер и този път ще има много силна конкуренция за леглото му. Родната моделка е решила да си легне със световната филмова звезда Майкъл Дъглас, пише Всеки ден. За целта обаче ще трябва да се пребори с ревнивата му съпруга Катрин Зита-Джоунс.

От няколко дни се говори, че Майкъл и Катрин са в Сен Тропе, където се радват на възродената си връзка, след като бяха стигнали почти до развод. Новината стигнала и до родната златотърсачка Онтева, която не мислила много, а веднага се отправила към френския курорт. Благодарение на гъстата мрежа от връзки, която е оплела покрай многото си богати любовници, тя бързо се озова с компанията на двете холивудски звезди и дори успя да се намърда на общ обяд и парти с тях.

„Не е за вярване! Аз обядвам с Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс!", похвали се Ирен на приятелките си. И за доказателство си направи селфи с тях.

За по-проницателните обаче не остава скрито, че докато Майкъл се прави, че не обръща много внимание на русокосата съблазнителка, Катрин е впила изпитателен поглед в нея, следейки стриктно действията й. Очевидно, носителката на „Оскар" не е от глупавите и веднага забелязва кой се опитва да се домогне до мъжа й.

Самата Катрин от собствен опит знае колко е слаб ангелът на Майкъл, когато нещата опрат до по-млади от него дами, които проявяват интерес към нето. Особено бдителна била с Ирен, защото на външен вид тя има много общо с бившата съпруга на Дъглас - Диандра.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук

Свързани новини