search icon

Звездите

Теодора Духовникова: Айде малко бюти от Балкана

Актрисата показа секси тяло край басейн на селска къща

Теодора Духовникова показа секси тяло край басейн на селска къща, видя Lifestyle.bg.

Феновете веднага разконспирираха локацията на актрисата и се оказа, че тя е на почивка в Боженци.

“Айде малко бюти от Балкана, че тая политика не се издържа…“, написа Духовникова под фотоса.

Тя е от звездите, които коментират в социалната мрежа политическата ситуация в Турция. Ето какво е мнението й за събитията в южната ни съседка.



Всъщност обичам Турция . Ако има нещо, което да ме държи изправена и над всичките ми страхове и гняв срещу исляма днес , това е тя. Парадокс.. Познавам я. Разбирам я. Оплели сме се. История. Кръв. Бабите и дядовците ни и тези преди тях. А когато познаваш и разбираш, по-малко те е страх. Опитвам се да разбера Сирия, Ирак, Иран и да съм добра, но ми е по-трудно. Признавам. С Турция не ми е .

Комшу, както се казва, кибрит, кьопулу, адаш, чорба, таман, гидия .Когато беше истерията робство или владичество, се ядосах най-вече на това , че като на дебил се опитваха да ми вменят спешна ревизия и толерантност. Към какво ? Не ми пречи да си пея Даваш ли даваш Балканджи Йово и да прекарам последният месец от първата си бременност с Рукие,Сание и Доди и другите ми приятели мюсюлмани от Дряново, сам сама и те, и после да си оставя да ми гледат детето , както малко хора са го гледали с такава любов и грижа .

Всеки път , когато изпитвам гняв и дори омраза към исляма днес, се сещам за тях , за Рукие, Сание, Доди, за мюсюлманите в България, и това ми помага. Успокоява ме . Много повече, от всяка про толерантна журналистическа пропаганда и милозливост . Та, днес, когато наистина ме е страх, единственото нещо , което ме държи нормална и стабилна , е това , което познавам, което разбирам , и това е Турция, три синджира роби, да, и възродителния процес, и всичко така присъщо на жестокостта на историята, но все пак .... мое някак си ...

По наследство и памет . Колко харесвам Истанбул, няма смисъл да пиша , има ли нормален човек, който да не харесва един от градовете на градовете ? Исках само да кажа, че ми е много, много важна Турция, не в геополитическия, а в моя личен, човешки пъзел. Съдба .

p.s Има ли начин да дойде Денерис Таргериан с драконите, и да се приключи веднъж завинаги с тая мачовщина в политиката днес, че вече не се търпи.

Свързани новини