search icon

Звездите

Емануела – една от най-желаните звезди в клубовете

Не можем да си представим горещо лятно парти без участието на изпълнителите на музикална компания “Пайнер”

Не можем да си представим горещо лятно парти без участието на изпълнителите на музикална компания “Пайнер”.

Въпреки, че от скоро е част от звездите на “Планета”, Емануела вече е сред най-желаните и обичани певици. Доказателство за това са безбройните покани за участия в клубовете, не само по морето, но и в цялата страна. Почти не минава ден, в който Емануела да не е на сцената, а най-щастлива от това, разбира се е публиката. Паралелно с концертните изяви, тя успява да бъде отдадена пълноценно и на своя малък син Димитър, който често я придружава по време на пътуванията й.

В социалната мрежа Емануела често споделя кадри от плажа в компанията на малкия си син, който истински се радва на пясъка, вълните и слънцето. Самата певица пък изглежда повече от превъзходно и много често ни изненадва с различна визия. Веднъж Емануела се появява с плитки и деним, друг път пък залага на дълги и ефирни рокли, но винаги е очарователна и провокативна.

Съвсем скоро певицата ще заснеме и нов видеоклип, но засега тя пази мълчание за него и за това дали е самостоятелна песен или пък дует. В началото на август със сигурност Емануела ще си открадне няколко дни, за да се посвети изцяло на своите синове и една вълнуваща ваканция.

Източник и сн.: Planeta.tv

Свързани новини