search icon

Звездите

Американецът на Цеци Красимирова – чист българин

Американецът, от когото Цеци Красимирова наскоро съобщи, че иска дете, се оказа чист българин

Американецът, от когото Цеци Красимирова наскоро съобщи, че иска дете, се оказа чист българин, пише "Всеки ден". Човекът действително живеел с САЩ, но си бил нашенски емигрант там.

Макар и да не е истински американец, гаджето на моделката разполагал със солидна банкова сметка, която компенсира българския му произход. Преди години той изоставил родината и заминал зад океана, за да пробва късмета си със собствен бизнес. Започнал търговия с мебели на едро, която постепенно се разраснала дотолкова, че сега дейността му се развивала в цял свят. Бил се специализирал в областта на луксозните стоки, от които натрупал милиони.

Заради бизнеса си гаджето на Цеци непрекъснато пътувал и двамата най-често се срещали в Испания, където моделката живее. Не било изключение да се виждат и в България, особено през лятото, защото милионерът имал луксозен апартамент в Лозенец край морето. Както „Всеки ден" писа, синеоката красавица в момента е обявила за продан собствените си имоти в страната, защото смята да купува къща в Южна Испания. Но когато й се налага да се връща в България, най-често отсяда именно в къщата на гаджето си.



Покрай него и с негова лична подкрепа преди време и тя решила да се пробва в бизнеса с мебелите. Искала да продава в Китай, но идеята й се провалила с гръм и трясък и бизнесът й бързо фалирал. Заради своя милионер Цеци мечтаела да замине за САЩ, но както е известно, така и не е получила американска виза в Испания. След много откази станало ясно, че причината е в случката с убийството в Амстердам на бившия й любовник Константин Димитров - Самоковеца, при което куршум попадна в главата й. Моделката обясни наскоро, че като „гадже на мафиот" била включена в „списък за наркотици", макар да нямала нищо общо с дрогата. След това обаче й дали виза в София.

Междувременно „Всеки ден" научи, че дъщеря й Джудит е приета в американски университет и най-вероятно наесен ще замине за САЩ. Майка й се надява да успее да тръгне с нея.

Източник: slava.bg, Сн.: Фейсбук

Свързани новини