search icon

Звездите

Ник дава развод на Марая

Актьорът Ник Кенън отказва вече близо година да даде развод на бившата си съпруга Марая Кери

Актьорът Ник Кенън отказва вече близо година да даде развод на бившата си съпруга Марая Кери. Слуховете твърдят, че той все още е влюбен в певицата и не иска да я види щастливо омъжена за нейния годеник Джеймс Пакър. Оказа се обаче, че нещата стоят по друг начин.

Кенън се изповяда като качи в SoundCloud 4-минутно парче, в което рапира причините за отлагането на развода си. От песента става ясно, че Ник е преживял доста тежък период и отказа му да подпише документите не бил любов или ревност към Марая. Той споделя, че баща му е починал съвсем скоро и че имал сериозни проблеми със здравето: „Те не осъзнават, че баща ми тъкмо почина... Два пъти почти умрях, но майната му на здравето ми“.



Освен това той е загрижен и за децата си - близнаците Монро и Марокан: „Това, за което наистина трябва да помислим, е как ще се чувстват децата ни, защото имаме две.... Много е скапано, че времето, в което се виждаш с тях, се нарича визитация“.

Въпреки всички изтъкнати причини Ник призна, че ще даде развод на Марая, за да се ожени това лято за австралийския милиардер: „Майната му, ще подпиша тези документи!“.

Източник: slava.bg, з. сн.: Getty Images/Guliver

Свързани новини