search icon

Съдби

Щерката на Джаро бременна

Красавицата Йоанна Темелкова скоро ще стане майка, твърдят колеги на актрисата

Красавицата Йоанна Темелкова скоро ще стане майка, твърдят колеги на актрисата, изиграла фаталната любовница на гангстера Иво Андонов и дъщеря на мафиотския бос Джаро в кримката „Под прикритие". 29-годишната Йоанна вече няколко години е гадже с обещаващата млада звезда - актьора Мартин Гяуров, който пък е внук на легендарния оперен бас Николай Гяуров, пише Всеки ден. Именно 33-годишният Марто е и баща на бебето.

„Всеки ден" научи, че актрисата била в началото на бременността и затова от суеверие избягвала да коментира бъдещото си майчинство. Бъдещият татко също не говорел по темата и на подмятанията на колегите си, че скоро ще сменя памперси и ще бута количка, ловко се измъквал и нито потвърждавал, нито отричал, че приятелката му е бременна.

Талантливата и чаровна Темелкова получи ролята на Ния Туджарова без да се явява на кастинг. Тя е поредната дама от „Под прикритие", която в близките месеци ще стане майка. Крак повлече колежката й Силвия Петкова, изиграла полицейския психолог в най-успешния български крими сериал. Както „Всеки ден" първи писа Силвия е бременна от приятеля си и един от режисьорите на „Под прикритие" Зоран Петровски.



За разлика от Йоанна обаче коремът на Петкова вече се забелязва дори и изпод широките рокли. Така двете актриси ще дундуркат бебета горе-долу по едно и също време. В трупата на театър „София" където играят Силвия, Йоанна и Мартин пък явно ще има повод няколко пъти да вдигат наздравици за здравето на бъдещите щастливи родители и техните бебета.

От артистичната двойка Темелкова-Гяуров той е по-добър на театралната сцена, докато на нея й върви повече в киното. Мартин има силни роли в театъра, докато участието му в сериала „Забранена любов" не бе особено запомнящо се. Едно от най-омразните неща за актьора било непрекъснато да му лепят етикета „внука на Гяуров". „Аз съм си аз. Дразня се, че все някой трябва да е някакъв на някого", тросвал се Мартин.

Източник: slava.bg, Сн.: Булфото

Свързани новини