search icon

Звездите

Алисия се облича за 24 секунди

Алисия се научи да се преоблича за рекордно кратко време заради клипа си Борис Солтарийски

Алисия се научи да се преоблича за рекордно кратко време заради клипа си Борис Солтарийски.

Примата на „Ара” и певецът на Слави трябвало да заснемат видеото в един единствен кадър и това наложило да са експедитивни в изпълнението на актьорските си задачи пред камерата. Във „В кого да се влюбя” цялото действие на снимачната площадка е с продължителността на самата песен. Затова и певците и статистите нямали право на грешки. Всяко тяхно движение и жест трябвало да се перфектни.

„Всичко се снима наведнъж, без прекъсване, а не се записват отделни кадри, които да се монтират след това. Най-трудно беше за Алисия, тъй като по сценарий тя сменя две визии, две прически, та даже и грима си. Наложи се да се преобрази на два пъти за 24 секунди и да застане на съответния декор, откъдето да посрещне движещата камерата”, обясняват от екипа на продукцията.

„Изглежда лесно, но е адски трудно. На следващия ден ме боляха краката”, споделя от своя страна Алисия. Продуцентите на звездата от Вакарел пък се шегуват, че тя вече е готова за професионален войник, тъй като вече може да се преоблича по-бързо и от вдигнатите по тревога бойци в казармите.

Източник: slava.bg, сн. Фейсбук

Свързани новини