search icon

Звездите

Намериха Шиниъд О'Конър

Шиниъд О'Конър бе намерена невредима, след като бе обявена за издирване от американските власти

Шиниъд О'Конър бе намерена невредима, след като бе обявена за издирване от американските власти. След подаден сигнал до полицията започна търсенето на 49-годишната ирландска певица, която изчезна в неделя сутрин. Тя излязла от дома си в САЩ на разходка с колелото си и не се прибрала.

Притеснението дойде, след като неотдавна изпълнителката заплаши да се самоубие. Тя направи такъв опит през 1999 година на рождения си ден. Миналата година пък в социалните мрежи тя смути близките и феновете си, че е опитала да сложи край на живота си с наркотици.

В изказвания пред медите О'Конър не веднъж е заявявала, че страда от депресия.



В крайна сметка снощи певицата е била открита в хотел в Чикаго, след което е отведена в болница. Полицията информира, че когато е била намерена, нищо не е заплашвало живота й. Не се съобщават повече подробности за състоянието й. Според местните медии, тя е била в Чикаго при приятели в последните няколко седмици.

О'Конър стана световноизвестна в началото на 90-те години с песента си "Nothing Compares To You", която стана световен хит. Тя има 10 солови албума.

Свързани новини