search icon

Любопитно

Виж света по нов начин! Huawei P9 преоткрива красотата на абитуриентските балове

Нестандартната кампания ще заснеме емоционални моменти от девет бала

Абитуриентските балове са съпровождани от противоположни мнения и голяма доза негативизъм. Затова през тази година Huawei стартира различна кампания, която търси красотата, неповторимите емоции и положителното настроение в най-фините детайли на балове.

До днес, 12 май, всеки абитуриент може да се регистрира на на кампанията „Красотата е в детайла“, a след това ще бъдат избрани 9 от участниците, които ще спечелят професионални снимки с новия флагман Huawei P9 по време на бала. Иван Жегов, фотограф с изключителен афинитет към детайла и стремеж към съвършенство на кадъра, ще улови най-красивите моменти и завладяващи истории по време на празничните събития. В края на кампанията в началото на юни двама от участниците ще спечелят нов Huawei P9 с двойна камера, разработена съвместно с Leica.



Концепцията на нестандартната кампания „Красотата е в детайла“ е провокирана от представения наскоро на българския пазар Huawei P9, който преоткрива смартфон фотографията. Ключът към превъзходните възможности за заснемане на изображения в новия Huawei P9 е дизайнът на двойната камера, който напълно разкрива способностите на оптичните лещи Leica. Цветната камерата улавя цветовете и придава яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли и постига по-добро качество на изображенията.

Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и прецизен детайл с технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света.



Повече информация за кампанията и пълните правила може да намерите тук:

Свързани новини