search icon

Top stories

Люси Иларионов: Операцията спаси живота ми

Преди да замине за Анкара режисьорът непрекъснато получавал обилни кръвоизливи от носа

Операцията, която Люси безпроблемно претърпя, била повече от належаща, заради здравословните му проблеми, издаде самият той.

Малко след като с половинката му Ани пристигнали в Турция, режисьорът бил подложен на абсолютно всички необходими изследвания, за да се уточнят детайлите около предварително уговорената интервенция.

Пред „Блясък“, Люси сподели, че преди няколко месеца лекарите в България установили, че той страда от диабет, който за негова радост все още бил в начален стадий. Всичко било нормално до един момент, в който състоянието му започнало да се влошава и буквално да застрашава живота му.



Преди да замине за Анкара режисьорът непрекъснато получавал обилни кръвоизливи от носа, имал и високо кръвно. Наблюдаващите го лекари впоследствие открили още няколко заболявания, като за всички станало ясно, че състоянието му е много по-сериозно от очакваното. Люси получил диагнозата рефлукс, което представлява задържане на стомашни сокове и увреждане на хранопровода.



Панкреасът му бил уголемен, поради което често се оплаквал от болки в ставите и непрекъснато се задъхвал. Именно всички тези усложнения и здравословни проблеми наложили и бързата реакция и лягането на операционната маса.

Свързани новини