search icon

Звездите

Башар Рахал на ръба на фалита

В момента той няма нито една роля и единствената му работа е да води „Лотария България" по Би Ти Ви, от която получава жълти стотинки

Башар Рахал остана без никакви актьорски ангажименти. В момента той няма нито една роля и единствената му работа е да води „Лотария България" по Би Ти Ви, от която получава жълти стотинки.

Заради пълната липса на оферти чаровникът вече бил на ръба на фалита. Последната роля на Башар беше в продуцираната от Би Ти Ви лента „XI А", където играе с Яна Маринова. Ангажиментът му там обаче приключи още миналата година. От тогава до сега актьорът няма никакви роли - нито в киното, нито в театъра, нито в телевизията.

Доскоро той разчиташе на участия в чужди продукции, в които работата му не е много, но за сметка на това хонорарите са добри. В момента обаче в България не се снима нищо по-мащабно, затова и актьорът не може да се уреди с подобен сладък ангажимент. Телевизионни сериали също почти не се правят, така че и за там ливанецът няма особени надежди.

Театърът пък поначало е територия, на която избягва да се изявява. Повечето актьори в България поддържат кариера на сцената, тъй като работата е сравнително постоянна и предполага редовни, макар и сравнително ниски доходи.

Башар обаче не обича да се бъхти залудо. Той предпочита да е без работа, но да не си дава зор за малко пари, пише Всеки ден. Именно затова отказвал почти всички театрални ангажименти, които му предлагат. А те не са никак малко, твърдят запознати.

Рахал е близък с хора като Асен Блатечки и актьорите от „Трите мечки" Захари Бахаров, Владо Карамазов и Юлиан Вергов. Те постоянно работят по различни собствени проекти, в които му предлагали да участва. На него обаче не му се занимавало с театър. „Много работа е, много пътуване, а парите - никакви", коментирал Рахал.

В момента той бил в очакване на предложения за филми. Докато обаче дойдат, гледал да не харчи много пари, защото само с хонорарите от „Лотария България" трудно свързва двата края. Затова прекарвал времето си основно в къщата си на село. Там хем му било евтинко, хем не му било скучно, защото винаги има какво да свърши в двора.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук

Свързани новини