search icon

Звездите

Татяна със специална изненада за рождения ден на сина си

14 април ще остане много специален ден за Татяна

14 април ще остане много специален ден за Татяна. На тази дата синът й навърши 17 години, а гордата му майка през целия ден споделяше емоциите от празника и с почитателите си във Facebook. Татяна изненада своя рожденик с оригинално послание:

“Честит 17 Рожден Ден, мами! Ти си всичко онова, което осмисля живота ми. Ти си моето съкровище, което и в най-трудните ми моменти ме кара да се чувствам силна, обичана и горда майка! Ти си моята най-голяма победа, защото Бог ми е дал най-прекрасното, умно и добро дете за една майка! Бъди жив и здрав, следвай смело всяка своя мечта, бъди обичан и покорявай върхове.Нека късмета да те следва навсякъде, както той следва мен от първия миг, в който разбрах, че ще те имам! Весел празник и нали си знаеш, че много, много, мноооооооого те Обичам!

Татяна изненада Наско с две разкошни торти с неговия лик, снимайки го предишния ден без той да подозира нищо, докато тренира бокс в клуба в Пловдив. Едната от тях бе за семейния фитнес клуб, а другата – специална изненада за самия Наско.

И тъй като рождения ден съвпадал с учебен ден, Татяна с помощта на един от възпитателите успяла “тайно” да влезе в общежитието и пеейки “Честит рожден ден” да зарадва своя пораснал син с торта със запалена фойерверка.

Малко по-късно певицата била поканена и на официалното тържество, на което присъствали съученици на Наско. Младежът много държал звездната му майка да присъства, а много от неговите приятели се оказали върли фенове на звездата на “Пайнер”.

“Това е най-малкото, което мога да направя за детето”, с усмивка сподели Татяна след края на шумния и емоционален празник.

Освен хубавите лични моменти, певицата не спира да се раздава и за своята публиката, а феновете й в Пазарджик, Козлодуй и Бургас вече я очакват с нетърпение.

Източник и сн.: Planeta.tv

Свързани новини