search icon

Звездите

Нелина подвластна на горещите страсти в Доминикана (снимки)

Неотдавна Нелина се завърна от поредната екзотична дестинация, която си подари заедно със своето пораснало момче Крис

Неотдавна Нелина се завърна от поредната екзотична дестинация, която си подари заедно със своето пораснало момче Крис. Тя сподели снимки в социалната мрежа от пътешествието си в Доминикана, с които направи съпричастни и своите приятели и многобройни почитатели с това невероятно преживяване. По всичко изглежда, че пътешествениците са се забавлявали от сърце.

Двамата са страшно впечатлени от гостуването на местно семейство, което отглежда кафе и какао в собствена ферма. По време на ваканцията успяха да посетят и атрактивно ранчо, пълно с много изненади и нови приятели. Там се сприятелиха с атрактивни представители на различни животински видове. Не пропуснаха да си направят селфи и с един срамежлив крокодил. Крис е впечатлен от вкуса на истинското кокосово мляко, което опита за първи път именно там.



Нелина и Крис си подариха и невероятни моменти на красивия плаж в Макао. Завърнаха се в България с прекрасен загар и в прекрасно настроение, с шарени спомени, които ще ги карат да се усмихват още дълго време.

Сега е време за работа и Нелина побърза да се похвали, че още тази седмица ще заснеме две от новите си народни песни, които ще намерят място във фолклорния албум, който подготвя в момента.



Клиповете са част от традиционната пролетна програма на телевизия “Планета”, която се снима по случай предстоящите Великденски и Гергьовски празници. Мелодиите се хороводни тракийски и по думите на певицата със сигурност ще се харесат на ценителите на хубавата народна музика.

Източник и сн.: Planeta.tv

Свързани новини