search icon

Съдби

Лияна: Може да ме видите като булка

Фолк певицата признава, че с бащата на дъщеря й - Махмуд ще бъдат свързани цял живот

Фолк певицата Лияна избра списание LOVE style, за да даде откровено интервю след двугодишното си отсъствие от музикалната сцена.

Тя била решила окончателно да приключи с пеенето, защото в един момент работата започнала повече да й взема, отколкото да й дава. А и напрежението й дошло в повече и имала нужда да изчезне от цялата тази суматоха.

„Преди два месеца поговорих с човека, с когото съм сега, и с дъщеря ми Дениз, и те ме окуражиха да се върна на сцената. От две години не съм сама. Спокойна съм, защото мъжът до мен не е лишил мен и дъщеря ми от нищо за миг”, признава Лияна пред LOVE style.

Тя не иска да казва дали човекът, за когото говори е бащата на дъщеря й - Махмуд. Само признава, че двамата са в много добри отношения и всичко е изгладено между тях. Певицата не крие, че все още носи годежния си пръстен от него.

„Цял живот ще бъдем свързани, но доколко и по какъв начин – нека си остане една загадка. Сигурно ще ме видите и като булка. Представям си сватбата като на принцеса. Аз си живея в приказките”, доверява изпълнителката.

Лияна разкрива и защо не отиде на поклонението на Павел Чернев, с когото бяха близки в Къщата на „ВИП Брадър”.

„Как да отида, като те – без да съм казала дума, написаха такива глупости, а представи си какво щеше да стане, ако се бях появила в църквата. Не отидох на поклонението, за да уважа паметта му. Моето желание е за този човек хората да се сещат с усмивка и любов, а не да четат жълти неща за него”, споделя певицата.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук

Свързани новини