search icon

Любопитно

"Батман срещу Супермен" продължава да е номер едно!

Масовата публика продължава да избира шоковия филм "Батман срещу Супермен", въпреки почти единодушните освирквания от кинокритиците

Масовата публика продължава да избира шоковия филм "Батман срещу Супермен", въпреки почти единодушните освирквания от кинокритиците, предава АФП.

Това позволява на любимите герои на американската митология да запазят първото място в боксофиса в САЩ и Канада. Филмът на Зак Снайдър "Батман срещу Супермен", който събра най-популярните и влиятелни комиксови герои, влезе с щурм в северноамериканския боксофис, събирайки още 52,38 милиона долара и общо 261 милиона, според данните на "Ексибитър рилейшънс".

На втора позиция остава и тази седмица "Зоотрополис" на Дисни. Още 20 милиона долара за зайката полицай и общо 275,94 милиона долара от кината в САЩ и Канада.

Трета позиция е за продължението на семейната комедия „Моята голяма луда гръцка сватба”. Тя се оказа там и миналата седмица. Сега с 11,1 милиона в зелено прави общо 36,5 милиона долара. Тук режисьорът Кърк Джоунс умело прережда героите от първата част, след като младата жена от гръцки произход Тула Портокалос, заобиколена от голямо и шумно семейство, се жени за негово голямо неудоволствие, за американски младеж, пише БГНЕС.

Свързани новини