search icon

Любопитно

Петя Дикова пристана на чалгата

Щерката на Аня Пенчева за първи път на снимките на фолк клип

Петя Дикова вече официално пристана на чалгата. Водещата на "Cool...T" по Би Ти Ви още от старта на предаването включва в него репортажи от фолк събития.

За първи път тази събота обаче тя показа репортаж, който е правила сама. Досега спазваше достанция от лекия жанр, като винаги и без изключение на всички събития в него изпращаше репортер, а за себе си пазеше по-елитарните. С чалгари разговаряше само в студиото си и то по изключение.

Ето обаче, че и този период приключи и дъщерята на Аня Пенчева вече официално показа, че чалгата не й е чужда. Тя беше единствената поканена на снимачната площадка на нов клип на фолк дивата Емилия. И го показа точно след интервю в студиото с рокаджийката Милена, която вероятно не е знаела, че в сценария ще има такъв репортаж. Иначе сигурно не би приела поканата на Пипи.

Самата Емелия хвърли светлина върху отношението си към топ дестинацията на нейните колежки - Дубай. "Всички вече ходят там, срам ме е даже да я спомена", каза тя. И обяви, че да си в Дубай е все едно да си в София. Въпреки това обаче в новото си парче възпява емирството наред с Калифорния и някои други модерни местенца по света.

Тя сподели, че с любимия й Коко Динев не са ходили в Дубай скоро, а избрали тайна дестинация за почивка. Там, за добро, или за зло, само яли и спали. Правили и "другите човешки неща". Не уточни обаче дали става въпрос за това, което обикновено следва след яденето, или за някакво друго, пак човешко занимание.

Свързани новини