search icon

Съдби

Звездата на Ненчо Балабанов залязва

Звездата на Ненчо Балабанов залязва точно толкова скоростно, колкото изгря

Звездата на Ненчо Балабанов залязва точно толкова скоростно, колкото изгря. Признатият за имитатор номер едно в родината актьор напоследък се оплаква от рязък спад в кариерата. И това му се случва точно когато стана водещ в „Господари на ефира" с очакване оттук нататък всичко да върви по мед и масло.

Благодарение на брилянтните си имитации в предишното издание на „Като две капки вода" Ненчо се превърна в истинска звезда, харесван и от мъже, и от жени заради чара и умението си да изглежда смешен. Последваха дует с Криско, който се превърна в супер хит, главни роли в театъра и пробив едновременно като актьор и музикант. Това обаче се оказа мимолетна слава.

Продуцентът Маги Халваджиян му предложи да наследи мястото на Геро в „Господари на ефира" и да седне до колегата си Малин Кръстев, докато постоянният му партньор е в „Капките". Но вместо да изпише вежди, му извади очите. Ненчо не само че не може да блесне на екран, но дразни зрителите до Малин Кръстев. Все по-често го наричан халтураджия заради проявите му основно в програми по телевизията и редки успешни изяви на театрална сцена. На всичкото отгоре връзката му с певицата Йоанна Драгнева му спечели слава на човек, който търси лесна слава не с талант, а с любовни похождения, пише Всеки ден. Тази известност го доближава повече до плеймейтките, отколкото до добрите актьори. Приликата става още по-голяма, като се добавят и скандалите около постоянните събирания, раздели и изневери във връзката му.

Преди дни Фейс Бойко пусна нова песен - „Рестарт". По-добре да я беше нарекъл „Залез", коментират зад гърба му. Защото за около 10 дни клипът е гледан в интернет от около 10 хиляди души. Това е унизително скромен резултат, особено на фона на стотиците хиляди, които преди време гледаха имитациите му на премиера, правени без пари и без каквато и да е реклама. Сега зад гърба му стоят целият клан Халваджиян и Нова ТВ с всичките си връзки, кадри, актьори и способи за влияния над аудиторията. И пак нищо.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук

Свързани новини