search icon

Съдби

Джино сваля сестрата на Джена

Брадърът Джино се кани да заживее със сестрата на бившата си годеница Джена

Брадърът Джино се кани да заживее със сестрата на бившата си годеница Джена.

Риалити звездата е тръгнал да мъсти по доста грозен начин на бившата си любима, като не спира да я хули публично, а сега се кани дори да отмъкне собствената й сестра.

Наскоро Бианкала разказа, че Джена го е отвратила и вече не иска да има нищо общо с нея. Според него, откакто певицата е сгодена за Атанас Стоев - Малкия Канар, коренно се е променила и е загърбила семейството си.

Тя е изхвърлила сестра си Борислава на улицата, за да не пречи на семейния й живот. В момента момичето живеело в Германия в търсене на добра работа, но все не я намирало.

Джино, за когото май е любимо занимание да влиза в ролята на благородник, поддържал постоянна връзка с емигрантката и дори я поканил да живеят заедно, като се прибере в САЩ, разкрива Всеки ден.

"Уж се кълне, че не иска повече да има нищо общо с Джена, а не спира да се бърка в живота й й в живота на нейното семейство. Каква работа има да търси сестра й, камо ли пък да живее с нея?", възмущават се близки до изпълнителката на "Луд и съвършен".

Припомняме, че Джена доскоро делеше едно жилище със своята сестра, с която уж имаха особено силна връзка. През 2013 г. Джена дори изпя песен, за да изкаже любовта си към нея. Наскоро обаче пайнерката изгонила сестра си с грозен скандал и я отпратила да живее в Германия, далеч от нея и новия й любим Атанас Стоев.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук

Свързани новини